Ons Team Van Experts

Julia de Jong

Julia de Jong, hoofdredactrice van vraagdetandarts.nl. Al sinds haar 14e wil ze tandarts worden. Een van haar grootste passies is schrijven over mondzorg.

Ze heeft inmiddels meer dan 15000 medische artikelen gelezen en kan deze blog daarom uitstekend vullen met nieuwe, relevante en leuke informatie.

Julia weet alles over het behandelen van slechte adem, tongbeslag, tonsilstones en xerostomie. Tevens weet ze precies welke bestanddelen in producten kunnen helpen.

 

 

tandarts Lieneke steverink jornaLieneke Steverink-Jorna

Lieneke Steverink-Jorna is onze vaste blogger. Zij is sinds 2001 werkzaam in de mondzorg en studeerde aan de HAN. In 2013 mocht ze de titel Mondhygienist van het Jaar dragen. Ze werkt in een aantal praktijken om patiënten te behandelen en om het preventieteam leiding te geven.

Lieneke was de eerste mondhygiënist die internet en social media ging inzetten om mondgezondheid te promoten. Daarnaast komt ze veel de praktijk uit om vrijwillig kinderen actief op te zoeken die niet vanzelf naar de praktijk komen. Bijvoorbeeld tijdens Kidsfabriek, in de bibliotheek, bij de Zomerschool of bij de Jonge Gezinnenbeurs. Ze spreekt soms op symposia en congressen voor collega’s.

Schrijven is een uit de hand gelopen hobby van haar. Lieneke wenst voor alle Nederlanders een gezonde mond en maakt zich hiervoor dagelijks hard.

Volg Lieneke op social media

Linked In
Twitter
Facebook
Website
Instagram