Wie zijn wij? Ons team

tandarts Julia de jong

Julia de Jong

Vraagdetandarts.nl wordt beheerd door een team van tandartsen, mondzorgspecialisten, patiënten en schrijvers met een passie voor mondzorg.

Vraagdetandarts.nl is geen onafhankelijke blog. In sommige teksten worden er namelijk producten gepromoot. Deze benoemen wij omdat we hier zelf achter staan. Als er wordt gezegd dat iets het ‘beste’ is dan vinden wij dat zelf. Onze mening wordt overigens niet zomaar gevormd.

We doen altijd grondig onderzoek naar de samenstelling van een formule. Alleen middelen met bewezen ingrediënten zullen worden vermeld.

Wij promoten geen mondproducten met sulfaten, alcohol, chloorhexidine, peroxide, kunstmatige zoet- en kleurstoffen of middelen met een hoge zuurgraad. Onze mening wordt niet alleen gebaseerd op ingrediënten. Tegelijkertijd kijken we naar wereldwijde reviews, retourpercentages en testen we natuurlijk de producten zelf.

Mocht je vragen hebben of het ergens niet eens zijn met onze bevindingen dan zien we graag je mail tegemoet.

Contactgegevens

VraagDeTandarts.nl
Smirnoffstraat 5A
9716 JP Groningen
info(at)vraagdetandarts(punt)nl
Tel: +31 6 1333 54 39

Belangrijk: Vraagdetandarts.nl is niet bedoeld voor medisch advies. Als je last hebt van (mond)gezondheidsproblemen bezoek dan te allen tijde een dokter of tandarts.