Wie zijn wij? Ons Team Van Experts

Elke week verschijnen er nieuwe artikelen op vraagdetandarts.nl. Graag stellen we ons even voor.

 

Donna van der Laarse

mondhygienist donnaDonna is reeds 10 jaar lang mondhygiëniste in Haarlem en Spaarndam en vaste blogster van Vraagdetandarts.nl. Ze heeft veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg en kindertandheelkunde.

Tijdens haar studie heeft ze 3 jaar meegelopen in de orthodontie. Naast het vak mondhygiënist is Donna ook graag aan het bloggen en schrijft ze voor het NTvM tijdschrift.

Linked-in 

Yvonne Kort

yvonne kortYvonne Kort had al sinds haar afstuderen de behoefte om meer te doen dan alleen het vak uitoefenen van mondhygiënist. Ze nam deel aan verschillende bijscholingen op tandheelkundig gebied en volgde ook studies rondom vitaliteit, orthomoleculaire en evolutionaire therapie. Yvonne heeft meerdere boeken geschreven. 2 keer per maand schrijft ze een artikel op vraagdetandarts.nl.

Linked In

Julia de Jong

Julia de Jong (pseudoniem) is productspecialist bij vraagdetandarts.nl. Julia houdt zich vooral bezig met het testen en beoordelen van producten. Het is haar hobby om alle bestanddelen uit te pluizen en de voor- en nadelen af te wegen. Zo weet ze precies welke bestanddelen in producten kunnen helpen en welke je beter kunt vermijden. Julia heeft een hekel aan tandpasta’s die prikken.

Tegelijkertijd weet Julia alles over het behandelen van slechte adem, tongbeslag, tonsilstones en xerostomie.

Lieneke Steverink-Jorna

tandarts Lieneke steverink jornaLieneke Steverink-Jorna is onze vaste blogger. Zij is sinds 2001 werkzaam in de mondzorg en studeerde aan de HAN. In 2013 mocht ze de titel Mondhygienist van het Jaar dragen. Ze werkt in een aantal praktijken om patiënten te behandelen en om het preventieteam leiding te geven.

Lieneke was de eerste mondhygiënist die internet en social media ging inzetten om mondgezondheid te promoten. Daarnaast komt ze veel de praktijk uit om vrijwillig kinderen actief op te zoeken die niet vanzelf naar de praktijk komen. Bijvoorbeeld tijdens Kidsfabriek, in de bibliotheek, bij de Zomerschool of bij de Jonge Gezinnenbeurs. Ze spreekt soms op symposia en congressen voor collega’s.

Schrijven is een uit de hand gelopen hobby van haar. Lieneke wenst voor alle Nederlanders een gezonde mond en maakt zich hiervoor dagelijks hard.

Volg Lieneke op social media

Linked In
Twitter
Facebook
Website
Instagram

Marijke Vriezeveen

Marijke is contentspecialist en zorgt ervoor dat de artikelen worden gedeeld op de sociale media.

Onze missie

Vraagdetandarts.nl wordt beheerd door een team van tandartsen, mondzorgspecialisten, patiënten en schrijvers met een passie voor mondzorg.

Vraagdetandarts.nl is geen onafhankelijke blog. In sommige teksten worden er namelijk producten gepromoot. Deze benoemen wij omdat we hier zelf achter staan. Als er wordt gezegd dat iets het ‘beste’ is dan vinden wij dat zelf. Onze mening wordt overigens niet zomaar gevormd.

We doen altijd grondig onderzoek naar de samenstelling van een formule. Alleen middelen met bewezen ingrediënten zullen worden vermeld.

Wij promoten geen mondproducten met sulfaten, alcohol, chloorhexidine, peroxide, kunstmatige zoet- en kleurstoffen of middelen met een hoge zuurgraad. Onze mening wordt niet alleen gebaseerd op ingrediënten. Tegelijkertijd kijken we naar wereldwijde reviews, retourpercentages en testen we natuurlijk de producten zelf.

Mocht je vragen hebben of het ergens niet eens zijn met onze bevindingen dan zien we graag je mail tegemoet.

Contactgegevens

VraagDeTandarts.nl
Smirnoffstraat 5A
9716 JP Groningen
info(at)vraagdetandarts(punt)nl
Tel: +31 6 1333 54 39

Belangrijk: Vraagdetandarts.nl is niet bedoeld voor medisch advies. Als je last hebt van (mond)gezondheidsproblemen bezoek dan te allen tijde een dokter of tandarts.