Martin Giniger is een vooraanstaand tandarts en expert in esthetische tandheelkunde. Hij studeerde af aan de Fairleigh Dickinson University School of Dentistry en behaalde een Ph.D. in chemie. Bekend als wereldleider in het formuleren van tandheelkundige producten en tandenbleekmiddelen, heeft Martin Giniger een uitgebreide ervaring in zowel de tandheelkundige praktijk als in de ontwikkeling van mondverzorgingsproducten.

Hij heeft gewerkt voor grote namen als Colgate-Palmolive en andere prominente bedrijven in de branche. Martin Giniger heeft vele prijzen ontvangen en heeft een sterke academische achtergrond, met posities aan verschillende universiteiten. Hij is ook actief geweest als expertgetuige in tandheelkundige rechtszaken voor de Amerikaanse overheid.

Wij hebben Martin Giniger leren kennen tijdens meerdere mondzorg conferenties. Door de jaren heen hebben wij een bijzondere band weten op te bouwen met Martin, toch een vooraanstaande expert binnen de tandheelkunde. Hier zijn we natuurlijk trots op. Martin beoordeelt informatie op VraagDeTandarts.

Meer over Martin Giniger

Is dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!