Vraagdetandarts.nl werd in 2018 opgericht door Marijke Vriezema. Marijke kreeg zelf te maken met ontstoken tandvlees en raakte gefrustreerd door het gebrek aan gerichte en betrouwbare informatie online. Ze was vastbesloten om daar verandering in te brengen. Met haar passie voor schrijven en haar nieuw ontdekte interesse in mondgezondheid, werd Vraagdetandarts.nl geboren. Sinds de oprichting in 2018 heeft Vraagdetandarts.nl al meer dan 4 miljoen bezoekers voorzien van informatie over mondzorg onderwerpen. We zijn trots dat we door middel van onze informatie duizenden gebruikers hebben geholpen bij bijvoorbeeld het verwijderen van amandelstenen of het verhelpen van een slechte adem.

Over de oprichtster: Marijke Vriezema

middel voor witte tanden

Marijke is de drijvende kracht achter Vraagdetandarts.nl. Haar persoonlijke ervaring met het zoeken naar betrouwbare mondzorg informatie online inspireerde haar om deze website te creëren. Door de jaren heen heeft ze veel kennis opgedaan over een breed scala aan mondzorg onderwerpen. Deze kennis gebruikt ze nu om de inhoud van de website te schrijven en te beheren.

Hoewel Marijke geen opleiding heeft gedaan in de mondzorg, heeft ze een ruime ervaring opgedaan door het lezen van onderzoeken, praktijkervaring en gesprekken met professionals. Alle content die Marijke schrijft wordt bovendien altijd gecontroleerd door mondzorg of medische deskundigen.

Marijke is het kloppende hart van Vraagdetandarts.nl en zet zich onvermoeibaar in om haar missie te realiseren. Meer over Marijke:

Onze missie

Onze missie bij Vraagdetandarts.nl is om iedereen te voorzien van de mondzorg informatie die ze nodig hebben, op een manier die betrouwbaar, transparant en eerlijk is.

Onze kernwaarden

Bij ieder artikel dat we schrijven, bij ieder product die we reviewen en bij alles wat we verder doen staan onze drie kernwaarden centraal.

1) Betrouwbaarheid

We streven ernaar om informatie te bieden die nauwkeurig, actueel en betrouwbaar is. We stellen hoge eisen aan de bronnen die we gebruiken en controleren onze informatie zorgvuldig.

2) Transparantie

We zijn open en duidelijk over onze bronnen en de manier waarop we onze informatie verzamelen. We geloven dat dit essentieel is voor het vertrouwen van onze lezers.

3) Eerlijkheid

We presenteren de feiten zoals ze zijn, zonder vooringenomenheid of manipulatie. Onze lezers verdienen eerlijke en ongekleurde informatie.

Deskundigen

Het succes van Vraagdetandarts.nl is te danken aan de toewijding van ons team van deskundigen. Naast Marijke hebben we een team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en andere professionals in de tandheelkunde. Deze deskundigen brengen een schat aan praktijkervaring en kennis met zich mee die ze gebruiken om onderwerpen te behandelen en de betrouwbaarheid en juistheid van de informatie die we bieden te controleren.

Op dit moment bestaat ons team van deskundigen uit de volgende leden:

Meer informatie over de deskundigen van Vraagdetandarts

Onze bronnen

We stellen hoge eisen aan de bronnen die we gebruiken bij het schrijven van onze artikelen. We maken gebruik van medische literatuur, richtlijnen van gezondheidsorganisaties en input van ons team van deskundigen om ervoor te zorgen dat onze inhoud zo nauwkeurig en nuttig mogelijk is.

Meer informatie over onze bronnen

Contactgegevens

Vraagdetandarts.nl
Smirnoffstraat 5A
9716 JP Groningen
info(at)vraagdetandarts(punt)nl
Tel: +31 6 1333 54 39